Logo Ontwerp

LS.

Wij zijn weliswaar onze administratieve- en fiscale werkzaamheden aan het afbouwen, maar daar komen andere initiatieven voor terug, zoals het voor u ontwerpen van een modern en herkenbaar logo en het bouwen van een website, zodat uw onderneming beter zichtbaar wordt richting potentiële klanten.

Nieuwe relaties moeten uw bedrijf zo eenvoudig mogelijk kunnen vinden op het internet voor het opvragen van informatie of het aanvragen van een (vrijblijvende) offerte e.d.

Een website met bijvoorbeeld een paar afbeeldingen van eerder uitgevoerde werken of een ontspannen groepsfoto van uw personeel geeft vaak een levendig en betrouwbaar beeld van uw organisatie.

Een logo moet er echt uitspringen. Het zegt meer dan 1000 woorden. Het is bruikbaar voor op uw website, briefpapier, visitekaartjes etc.

Wij hebben een specialist in huis die onder de merknaam “Logo4you” niet alleen een modern logo voor u kan ontwerpen, maar ook een website met alles wat daarbij komt kijken.

Logo4you heeft het logo voor Rofel gemaakt. Het is een kleurrijk, maar duidelijk logo geworden, waardoor er geen misverstanden ontstaan wat voor bedrijf het is.

Ook het logo van Profined werd door ons ontworpen.

Mochten wij uw interesse hebben opgewekt, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via het emailadres: f.leeuwerink@hetnet.nl

Wij verheugen ons op een prettige samenwerking.

Ronald Leeuwerink